logo_old_color-1

Uitstekend

beoordeeld met 8,3

Training coachend leidinggeven
Coaching in leiderschap draait om het stimuleren van bestaande vaardigheden en het aanmoedigen van de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden. Wij leren je om op een coachende wijze leiding te geven aan je medewerkers.
Stimuleren en faciliteren
Wat houdt de training in?

Coaching in leiderschap draait om het stimuleren van bestaande vaardigheden en het aanmoedigen van de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden. Het is een benadering waarbij kennis niet simpelweg wordt overgedragen, maar waarbij het leerproces van de medewerker wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. Dit proces bevordert de zelfstandige ontwikkeling van medewerkers, ongeacht hun leeftijd.

De behoefte aan coaching wordt breed erkend; acht op de tien werknemers beschouwen coaching als belangrijk. Dit geldt voor medewerkers van alle leeftijden. Het is een krachtige aanpak die zowel jonge als oudere werknemers helpt bij hun professionele groei.

Programma: Wat is coachend leidinggeven? Ontwikkelen van coaching- en feedbackvaardigheden Coachingsgesprekken voeren Het stimuleren van zelfredzaamheid bij medewerkers

Wat kun je na deze training?

Na afloop van deze dag heb je de benodigde inzichten en instrumenten om op een coachende wijze leiding te geven aan je medewerkers. Je zult in staat zijn om hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te bevorderen.

Je ontwikkelt met deze training de volgende competenties:

 

  • Coachend leiderschap
  • Effectieve communicatie en luistervaardigheden
  • Talentontwikkeling
  • Het stimuleren van zelflerende vermorgen
  • Probleemoplossen vermogen

Duur van de training

Deze training is een 1 daagse interactieve en praktijkgerichte dag van 09:30 uur tot 15:30 uur.

Vragen?

Neem gerust contact op, dan helpen wij graag verder.

Al overtuigd?

Waarom kiezen mensen voor ons?

Heb je belangstelling voor deze training, vul dan het formulier hieronder in. Heb je nog vragen? Stel ze via het formulier, telefonisch of via e-mail.

Liever eerst kort contact

Altijd via e-mail of telefoon bereikbaar

Meer weten? Een vrijblijvende afspraak plannen of gewoon eens met ons van gedachten wisselen? Het kan allemaal. We gaan graag met je in gesprek!

Telefonisch zijn we bereikbaar via +31 (0)6 53 81 34 06 voor vragen of meer informatie. Via e-mail kun je ons ook altijd berichten op info@tripleblended.nl

Je kunt ook via onderstaande knop rechtstreeks een afspraak inplannen in onze agenda.

FAQ
Veelgestelde vragen

Heb je nog een aantal vragen, hiernaast vind je de meestgestelde. Kan je je antwoord hier niet vinden? Dan kun je altijd even bellen.