logo_old_color-1

Uitstekend

beoordeeld met 8,3

Training doelen stellen en efficiënt werken
Wanneer je in staat bent om duidelijke en haalbare doelen te stellen en deze weet te realiseren, dan ontwikkel je je sneller. Wij helpen je met deze training op het gebied van timemanagement, SMART-doelen en het omgaan met stress en afleiding.
Vermogen om doelen te stellen en te realiseren
Wat houdt de training in?

Het vermogen om duidelijke, haalbare doelen te stellen en deze effectief te bereiken, is een cruciale vaardigheid in zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. In deze training, gebaseerd op het SMART-principe en de principes van David Allen’s ‘Getting Things Done’, leer je hoe je je doelen kunt definiëren, prioriteren en omzetten in concrete actieplannen.

We behandelen methoden voor effectieve time management, het stellen van doelen die voldoen aan de SMART-criteria (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden) en technieken voor het omgaan met afleidingen en stress. Je zult tools en strategieën leren om je werk en persoonlijke leven beter te organiseren.

Programma: SMART-doelen begrijpen Persoonlijke en professionele doelen stellen Doelen delen met je team en uitwerken voor jezelf Doelgerichte planning

Wat kun je na deze training?

Na deze trainingsdag ben je in staat om duidelijke, goed gedefinieerde doelen te stellen en een plan te maken om deze doelen te bereiken. Je zult effectievere time managementvaardigheden ontwikkelen, waardoor je productiever en efficiënter kunt werken.

Je ontwikkelt met deze training de volgende competenties:

  • Doelgerichtheid: Je leert hoe je specifieke, meetbare, acceptabele, realistische en tijdgebonden doelen kunt stellen.
  • Tijdsbeheer: Je verbetert je vermogen om je tijd effectief te beheren en prioriteiten te stellen
  • .Plannen en organiseren: Je ontwikkelt vaardigheden om je werk en activiteiten efficiënt te organiseren.
  • Stressmanagement: Je leert technieken om met stress en afleiding om te gaan en je te concentreren op je doelen
  • Probleemoplossend vermogen: Je verbetert je vermogen om obstakels te overwinnen en oplossingen te vinden voor uitdagingen in je werk en leven

Duur van de training

Deze training is een 1 daagse interactieve en praktijkgerichte dag van 09:30 uur tot 15:30 uur.

Vragen?

Neem gerust contact op, dan helpen wij graag verder.

Al overtuigd?

Waarom kiezen mensen voor ons?

Heb je belangstelling voor deze training, vul dan het formulier hieronder in. Heb je nog vragen? Stel ze via het formulier, telefonisch of via e-mail.

Liever eerst kort contact

Altijd via e-mail of telefoon bereikbaar

Meer weten? Een vrijblijvende afspraak plannen of gewoon eens met ons van gedachten wisselen? Het kan allemaal. We gaan graag met je in gesprek!

Telefonisch zijn we bereikbaar via +31 (0)6 53 81 34 06 voor vragen of meer informatie. Via e-mail kun je ons ook altijd berichten op info@tripleblended.nl

Je kunt ook via onderstaande knop rechtstreeks een afspraak inplannen in onze agenda.

FAQ
Veelgestelde vragen

Heb je nog een aantal vragen, hiernaast vind je de meestgestelde. Kan je je antwoord hier niet vinden? Dan kun je altijd even bellen.