logo_old_color-1

Uitstekend

beoordeeld met 8,3

Training effectief omgaan met stress en werkdruk
“Stress is niet wat er gebeurt, maar hoe je reageert op wat er gebeurt” Wijze woorden, maar ze zijn zeker waar! In deze training leren we je hoe je kunt omgaan met de drukte en spanning die het werk met zich meebrengen.
Stress en werkdruk verminderen
Wat houdt de training omgaan met stress en werkdruk in?

De training effectief omgaan met stress en werkdruk is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en strategieën om stress te verminderen en effectief om te gaan met werkdruk. Tijdens deze training leren deelnemers hoe ze stress kunnen herkennen, begrijpen en beheersen, zowel op persoonlijk als professioneel niveau. Door middel van praktische oefeningen en technieken ontdekken deelnemers hoe ze veerkrachtiger kunnen worden en een gezonde balans kunnen vinden tussen werk en privé.

Programma:

  • Stressherkenning en -analyse
  • Stressmanagementtechnieken en ademhalingsoefeningen
  • Timemanagementstrategieën en prioriteiten stellen
  • Zelfzorg en ontspanningstechnieken
  • Assertief communiceren en grenzen stellen

Wat kun je na deze training?

Na het voltooien van deze training zijn deelnemers in staat om effectief om te gaan met stress en werkdruk, waardoor ze hun welzijn kunnen verbeteren en hun prestaties op het werk kunnen optimaliseren. Ze zullen in staat zijn om stresssignalen te herkennen, gezonde copingmechanismen toe te passen en een evenwichtige balans te vinden tussen werk en privéleven. Deze training rust deelnemers uit met praktische tools en inzichten om stress effectief te managen en veerkracht op te bouwen in een veeleisende werkomgeving. Het resultaat? Verhoogde tevredenheid, welzijn en productiviteit op de werkvloer.

Je ontwikkelt met deze training de voglende competenties:

  • Stressherkenning – Leer hoe je stresssignalen kunt herkennen en begrijpen, zowel bij jezelf als bij anderen.
  • Stressmanagement – Ontwikkel effectieve strategieën en technieken om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen.
  • Timemanagement – Leer hoe je je tijd efficiënt kunt beheren en prioriteiten kunt stellen om werkdruk te verminderen.
  • Zelfzorg – Ontwikkel gezonde gewoonten en routines om voor jezelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal.
  • Assertiviteit – Versterk je vermogen om grenzen te stellen en nee te zeggen wanneer dat nodig is, om overbelasting te voorkomen.

Duur van de training

Deze training is een 1 daagse interactieve en praktijkgerichte dan van 09:30 uur tot 15:30 uur.

Vragen?

Neem gerust contact op, dan helpen wij graag verder.

Al overtuigd?

Waarom kiezen mensen voor ons?

Heb je belangstelling voor deze training, vul dan het formulier hieronder in. Heb je nog vragen? Stel ze via het formulier, telefonisch of via e-mail.

Liever eerst kort contact

Altijd via e-mail of telefoon bereikbaar

Meer weten? Een vrijblijvende afspraak plannen of gewoon eens met ons van gedachten wisselen? Het kan allemaal. We gaan graag met je in gesprek!

Telefonisch zijn we bereikbaar via +31 (0)6 53 81 34 06 voor vragen of meer informatie. Via e-mail kun je ons ook altijd berichten op info@tripleblended.nl

Je kunt ook via onderstaande knop rechtstreeks een afspraak inplannen in onze agenda.

FAQ
Veelgestelde vragen

Heb je nog een aantal vragen, hiernaast vind je de meestgestelde. Kan je je antwoord hier niet vinden? Dan kun je altijd even bellen.