logo_old_color-1

Uitstekend

beoordeeld met 8,3

Training train de trainer
Ook trainers moeten getraind worden. Wij bieden je een inspirerende en praktische training zodat jij anderen effectief kunt trainen en opleiden.
Effectief opleiden en trainen
Wat houdt de training in?

De training train de trainer is een inspirerende en praktische training die je de vaardigheden en kennis biedt om anderen effectief te trainen en op te leiden. Je leert niet alleen hoe je een training voorbereidt, maar ook hoe je een groep gemotiveerd en betrokken houdt tijdens de trainingssessies.

We verkennen de essentiële aspecten van trainerschap, inclusief effectieve communicatie, groepsdynamiek en het ontwikkelen van boeiende leermaterialen. Deze training biedt een praktische benadering, waarbij je niet alleen kennis opdoet maar ook de kans krijgt om je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk te brengen.

Programma: Leer de basisprincipes van training en coaching Competenties voor trainers en coaches Voorbereiding van een trainingssessies Oefenen van een trainings,- of coachings sessie

Wat kun je na deze training?

Aan het einde van deze dag heb je niet alleen trainingsvaardigheden ontwikkeld, maar ook het vertrouwen om anderen op een effectieve en boeiende manier te trainen. Zo kun je na deze dag bijvoorbeeld je eigen collega’s trainen.

Je ontwikkelt met deze training de voglende competenties:

  • Communicatievaardigheden: Verbeter je vermogen om informatie helder over te brengen en effectief te communiceren met deelnemers.
  • Groepsdynamica: Leer hoe je groepen kunt beheren en de dynamiek van een trainingsgroep begrijpt.
  • Opleidingsontwerp: Verkrijg inzicht in het maken van boeiende en effectieve trainingsmaterialen.
  • Motivatie: Ontwikkel de vaardigheden om deelnemers te motiveren en betrokken te houden.
  • Presentatievaardigheden: Verfijn je presentatietechnieken om je boodschap krachtig over te brengen.
  • Probleemoplossend vermogen: Leer hoe je kunt omgaan met uitdagingen en onverwachte situaties tijdens trainingssessies.

Duur van de training

Deze training is een 1 daagse interactieve en praktijkgerichte dag van 09:30 uur tot 15:30 uur.

Vragen?

Neem gerust contact op, dan helpen wij graag verder.

Al overtuigd?

Waarom kiezen mensen voor ons?

Heb je belangstelling voor deze training, vul dan het formulier hieronder in. Heb je nog vragen? Stel ze via het formulier, telefonisch of via e-mail.

Liever eerst kort contact

Altijd via e-mail of telefoon bereikbaar

Meer weten? Een vrijblijvende afspraak plannen of gewoon eens met ons van gedachten wisselen? Het kan allemaal. We gaan graag met je in gesprek!

Telefonisch zijn we bereikbaar via +31 (0)6 53 81 34 06 voor vragen of meer informatie. Via e-mail kun je ons ook altijd berichten op info@tripleblended.nl

Je kunt ook via onderstaande knop rechtstreeks een afspraak inplannen in onze agenda.

FAQ
Veelgestelde vragen

Heb je nog een aantal vragen, hiernaast vind je de meestgestelde. Kan je je antwoord hier niet vinden? Dan kun je altijd even bellen.