logo_old_color-1

Uitstekend

beoordeeld met 8,3

Training wendbaar communiceren bij veeleisende klanten
Iedere klant heeft zijn eigen behoeften en vraagt zijn eigen communicatiestijl. Wanneer je flexibel bent in communicatie is dat de sleutel tot het effectief omgaan met veeleisende klanten.
Klantcontact versterken
Wat houdt de training wendbaar communiceren bij veeleisende klanten in?

De training Wendbaar Communiceren bij Veeleisende Klanten is ontworpen om de communicatievaardigheden van medewerkers met klantcontact te versterken, waardoor ze effectiever kunnen omgaan met veeleisende klanten. Tijdens deze training leren deelnemers hoe ze flexibel kunnen communiceren en zich kunnen aanpassen aan verschillende klantbehoeften en -stijlen, waardoor ze klanttevredenheid kunnen verhogen en relaties kunnen versterken.

Programma: Flexibele communicatiestrategieën Emotionele intelligentie en empathisch luisteren Effectieve conflict beheersing technieken Assertieve communicatievaardigheden Klantgerichte benaderingen en oplossingsgericht denken

Wat kun je na deze training?

Na het voltooien van deze training zijn deelnemers in staat om wendbaar te communiceren bij veeleisende klanten, waarbij ze flexibele communicatiestrategieën gebruiken om effectief om te gaan met diverse situaties. Ze zullen hun vermogen vergroten om klanttevredenheid te verhogen, conflicten op te lossen en langdurige klantrelaties op te bouwen. Deze training rust deelnemers uit met praktische tools en inzichten om met vertrouwen en succes te communiceren in uitdagende klantsituaties. Het resultaat? Verbeterde klantrelaties en een positieve impact op de bedrijfsresultaten.

Je ontwikkelt met deze training de voglende competenties:

 

  • Flexibele communicatie: Leer hoe je je communicatiestijl kunt aanpassen aan verschillende klantbehoeften en -stijlen.
  • Emotionele intelligentie: Versterk je vermogen om emoties te herkennen en effectief te reageren op de emoties van klanten.
  • Conflictbeheersing: Ontwikkel vaardigheden om conflicten op een constructieve manier op te lossen en win-winoplossingen te bereiken.
  • Assertiviteit: Leer hoe je op een respectvolle en zelfverzekerde manier kunt opkomen voor je eigen belangen en die van de klant.
  • Klantgerichtheid: Vergroot je focus op het begrijpen en vervullen van de behoeften van de klant, met als doel het opbouwen van langdurige relaties.

Duur van de training

Deze training is een 1 daagse interactieve en praktijkgerichte dag van 09:30 uur tot 15:30 uur.

Vragen?

Neem gerust contact op, dan helpen wij graag verder.

Al overtuigd?

Waarom kiezen mensen voor ons?

Heb je belangstelling voor deze training, vul dan het formulier hieronder in. Heb je nog vragen? Stel ze via het formulier, telefonisch of via e-mail.

Liever eerst kort contact

Altijd via e-mail of telefoon bereikbaar

Meer weten? Een vrijblijvende afspraak plannen of gewoon eens met ons van gedachten wisselen? Het kan allemaal. We gaan graag met je in gesprek!

Telefonisch zijn we bereikbaar via +31 (0)6 53 81 34 06 voor vragen of meer informatie. Via e-mail kun je ons ook altijd berichten op info@tripleblended.nl

Je kunt ook via onderstaande knop rechtstreeks een afspraak inplannen in onze agenda.

FAQ
Veelgestelde vragen

Heb je nog een aantal vragen, hiernaast vind je de meestgestelde. Kan je je antwoord hier niet vinden? Dan kun je altijd even bellen.