logo_old_color-1

Uitstekend

beoordeeld met 8,3

Training effectieve gesprekstechnieken bij lastige personeelsgesprekken
Het voeren van een lastig gesprek kun je leren; wij helpen je met o.a. het verbeteren van gespreksvaardigheden en conflicthantering.
Inzicht krijgen in motivatie en gedrag van medewerkers
Wat houdt de training in?

In de rol van leidinggevende is het onvermijdelijk dat je te maken krijgt met lastige personeelsgesprekken. Het kunnen voeren van deze gesprekken is cruciaal voor het managen van teams en het oplossen van problemen.

Deze training richt zich op effectieve gesprekstechnieken en benaderingen voor het voeren van lastige gesprekken. De progressiegerichte aanpak, gebaseerd op positieve psychologie, wordt geïntroduceerd om constructieve en oplossingsgerichte gesprekken te voeren. Daarnaast wordt de zelfdeterminatietheorie besproken om inzicht te krijgen in motivatie en gedrag van medewerkers.

Programma:

  • Inleiding progressiegericht werken
  • Zelfdeterminatietheorie en motivatie
  • Stuurgesprekken voeren in uitdagende situaties
  • Oefenen met lastige personeelsgesprekken

Wat kun je na deze training?

Na deze training ben je in staat om op een positieve en progressiegerichte manier lastige personeelsgesprekken te voeren en medewerkers te motiveren richting positieve verandering.

Je ontwikkelt met deze training de volgende competenties:

  • Gespreksvaardigheden: Leer technieken om effectieve en constructieve gesprekken te voeren, zelfs in lastige situaties.
  • Progressiegericht werken: Pas de principes van progressiegericht werken toe om positieve verandering te bewerkstelligen bij medewerkers.
  • Motivatie: Begrijp de zelfdeterminatietheorie en gebruik deze om medewerkers te motiveren en betrokkenheid te vergroten.
  • Conflicthantering: Ontwikkel vaardigheden voor het effectief omgaan met conflicten en het bereiken van win-winsituaties.
  • Leiderschap: Verbeter je leiderschapsvaardigheden door effectief personeelsmanagement en besluitvorming.

Duur van de training

Deze training is een 1 daagse interactieve en praktijkgerichte dag van 09:30 uur tot 15:30 uur.

Vragen?

Neem gerust contact op, dan helpen wij graag verder.

Al overtuigd?

Waarom kiezen mensen voor ons?

Heb je belangstelling voor deze training, vul dan het formulier hieronder in. Heb je nog vragen? Stel ze via het formulier, telefonisch of via e-mail.

Liever eerst kort contact

Altijd via e-mail of telefoon bereikbaar

Meer weten? Een vrijblijvende afspraak plannen of gewoon eens met ons van gedachten wisselen? Het kan allemaal. We gaan graag met je in gesprek!

Telefonisch zijn we bereikbaar via +31 (0)6 53 81 34 06 voor vragen of meer informatie. Via e-mail kun je ons ook altijd berichten op info@tripleblended.nl

Je kunt ook via onderstaande knop rechtstreeks een afspraak inplannen in onze agenda.

FAQ
Veelgestelde vragen

Heb je nog een aantal vragen, hiernaast vind je de meestgestelde. Kan je je antwoord hier niet vinden? Dan kun je altijd even bellen.