logo_old_color-1

Uitstekend

beoordeeld met 8,3

Trainingen in alle soorten en maten
Alle trainingen

Met onze trainingen haal je het beste uit jezelf en je medewerkers

Bij Triple Blended bieden we, naast standaard trainingen, ook programma’s op maat aan. Trainingen en ontwikkeltrajecten die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Effectieve gespreksvoering lastige personeelsgesprekken training
Training effectieve gesprekstechnieken bij lastige personeelsgesprekken
Het voeren van een lastig gesprek kun je leren; wij helpen je met o.a. het verbeteren van gespreksvaardigheden en conflicthantering.
DISC training
Training effectieve communicatie met DISC
Wanneer je inzicht hebt in de verschillende persoonlijkheidsstijlen, kun je makkelijker communiceren met collega’s en klanten.
Effectieve werving en selectie gesprekken training
Training wervings- en selectiegesprekken
‘Time spent on hiring is time well spent’ . Oftewel een goed wervings- en selectiegesprek gaat je veel opleveren. Het voeren van een dergelijk gesprek kun je leren! Deze training helpt je hierbij.
Train de trianer
Training train de trainer
Ook trainers moeten getraind worden. Wij bieden je een inspirerende en praktische training zodat jij anderen effectief kunt trainen en opleiden.
Doelen stellen
Training doelen stellen en efficiënt werken
Wanneer je in staat bent om duidelijke en haalbare doelen te stellen en deze weet te realiseren, dan ontwikkel je je sneller. Wij helpen je met deze training op het gebied van timemanagement, SMART-doelen en het omgaan met stress en afleiding.
Persoonlijke effectiviteit
Training persoonlijke effectiviteit
‘Zoals Stephen Covey al zei: “The key is not to prioritize what’s on your schedule, but to schedule your priorities’. Persoonlijke effectiviteit is de hoeksteen van succes, zowel in professionele als persoonlijke aspecten van je leven.
Plannen en organiseren
Training plannen & organiseren
Met een goed plan ligt je doel binnen bereik. Maar hoe moet je nu goed plannen? In deze training ga je aan de slag met het inrichten van een productieve dag. We bieden je tools die je gaan helpen jouw planning op orde te krijgen en te houden.
Gesprekken voeren
Training gesprekstechnieken
‘Als het praten ophoudt kan het gesprek beginnen’ Paul van den Bergh. In deze training leren we je hoe je gesprekken effectief kunt laten verlopen en hoe jij jouw gespreksdoelen weet te behalen.
Coachend leidinggeven
Training coachend leidinggeven
Coaching in leiderschap draait om het stimuleren van bestaande vaardigheden en het aanmoedigen van de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden. Wij leren je om op een coachende wijze leiding te geven aan je medewerkers.
078be712 471e 4d52 8b75 fe7692e888b1
Training situationeel leiderschap
Om effectief leiding te geven, is het essentieel om je leiderschapsstijl af te stemmen op de specifieke behoeften van de medewerker. Het aansturen van een beginnende medewerker vraagt een andere aanpak dan het begeleiden van een ervaren kracht.

Bekijk onze andere diensten en opleidingen

Zullen we kennismaken?

We leggen je graag uit wat we voor jou en je medewerkers kunnen betekenen. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Tot binnenkort!