logo_old_color-1

Uitstekend

beoordeeld met 8,3

Training verkoop- en adviestechnieken volgens de Triple Blended verkoopstappen basis & gevorderd
Succesvol verkopen begint met het begrijpen van je klant. We leren je alles over het voeren van een resultaatgericht verkoopgesprek en nemen je mee in de rol die hospitality hierin speelt. Er is een programma voor starters en voor gevorderden.
Excellente klantgerichte verkoop
Wat houdt de training in?

BASIS
De training effectieve verkoop- en adviestechnieken is gericht op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden om klanten te overtuigen en tegelijkertijd waarde toe te voegen. Tijdens deze training komt alles aanbod voor het voeren van resultaatgerichte verkoopgesprekken. De training behandelt vijf belangrijke verkoopstappen:

 1. Eerst RELATIE, dan prestatie – Leer hoe je een waardevolle relatie met je klant kunt opbouwen, omdat vertrouwen en verbinding de basis vormen voor succesvolle verkoop.
 2. Wie VRAAGT komt verder – Ontwikkel luistervaardigheden en leer hoe je diepgaande vragen kunt stellen om de behoeften van je klant volledig te begrijpen en hen beter van dienst te zijn.
 3. Met VOORDEEL-taal maak je het helemaal – Ontdek hoe je de unieke verkoopargumenten (USP’s) van je producten of diensten effectief kunt communiceren om klanten te overtuigen.
 4. Maak het te gek, ga voor het TOTAALPAKKET – Leer technieken voor bijverkoop en cross-selling om de waarde van elke klanttransactie te maximaliseren.
 5. SLUIT de deal, duidelijkheid leidt tot de order – Oefen met het samenvatten, benoemen en effectief afsluiten van een verkoopgesprek om tot een gewenst resultaat te komen.

GEVORDERD
De training verkoop- en adviestechnieken voor gevorderde verkopers richt zich op het verfijnen van vaardigheden en strategieën om klanten op hoog niveau te adviseren en te overtuigen, gebaseerd op de verkoopstappen van Triple Blended.

 1. Relatie-verdieping (Stap 1 – RELATIE) – Leer geavanceerde technieken om diepgaande relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden, waardoor je een ongeëvenaarde klantloyaliteit kunt creëren.
 2. Vraagtechnieken op expertniveau (Stap 2 – VRAAGT) – Verfijn je vaardigheden in actief luisteren en het stellen van doordachte vragen om de diepere latente behoeften en wensen van klanten te achterhalen.
 3. Meesterlijke USP-communicatie (Stap 3 – VOORDEEL) – Verbeter je communicatie met geavanceerde technieken om de unieke verkoopargumenten van producten en diensten op een overtuigende manier over te brengen.
 4. Strategische bijverkoop (Stap 4 – TOTAALPAKKET) – Ontwikkel geavanceerde methoden en strategieën voor cross-selling en up-selling om de maximale waarde uit elke klantinteractie te halen.
 5. Afsluitingsvaardigheden op topniveau (Stap 5 – SLUIT): Beheers de kunst van het effectief afsluiten van een verkoopgesprek, waarbij je zowel duidelijkheid als enthousiasme overbrengt.

Programma Basis:

 • Relatie-opbouwende vaardigheden
 • Actief luisteren en effectieve vraagtechnieken
 • USP-communicatie en overtuigingstechnieken
 • Bijverkoop- en cross-sellingmethoden
 • Afsluittechnieken en samenvattingen

Programma gevorderd:

 • Geavanceerde technieken voor klantrelatiebeheer
 • Expertise in luistervaardigheden en vraagtechnieken
 • Verfijnde communicatie van USP’s
 • Strategische benaderingen voor bijverkoop en cross-selling
 • Perfectie in afsluittechnieken en samenvattingen

Wat kun je na deze training?

Na het voltooien van de basis training ben je in staat om met vertrouwen en overtuiging effectieve verkoop- en adviesgesprekken te voeren. Je zult inzicht hebben in het belang van het opbouwen van relaties, effectieve communicatie en het benutten van kansen voor bijverkoop. Na het voltooien van de training voor gevorderden ben je in staat om op een geavanceerd niveau effectieve verkoop- en adviesgesprekken te voeren, waarbij je de verkoopstappen van Triple Blended volgt en jouw expertise en ervaring optimaal benut. Je zult in staat zijn om op hoog niveau relaties op te bouwen, klantbehoeften te identificeren en oplossingen te bieden die hun verwachtingen overtreffen.

Competenties die worden ontwikkeld

Training basis

 • Klant relatiebeheer
 • Communicatievaardigheden
 • Luistervaardigheden
 • Verkoopvaardigheden
 • Onderhandelingsvaardigheden

 

De basis training rust je uit met de nodige tools en inzichten om klanten niet alleen te overtuigen, maar hen ook te voorzien van waardevolle oplossingen die hun behoeften en verwachtingen overtreffen. Hierdoor krijg je verbeterde verkoopresultaten en tevreden, loyale klanten.

Training gevorderd

 • Verfijnde klantrelatiebeheer
 • Expertise in communicatievaardigheden
 • Meesterschap in luistervaardigheden
 • Geavanceerde verkoopvaardigheden
 • Excellente onderhandelingsvaardigheden

 

Deze training biedt gevorderde verkopers de nodige tools en inzichten om hun verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, waardoor ze uitblinken in het adviseren en overtuigen van klanten. Hierdoor krijg je verhoogde verkoopprestaties en buitengewone klanttevredenheid.

Duur van de training

Beide trainingen zijn 1 daagse interactieve en praktijkgerichte dagen van 09:30 uur tot 15:30 uur.

Vragen?

Neem gerust contact op, dan helpen wij graag verder.

Al overtuigd?

Waarom kiezen mensen voor ons?

Heb je belangstelling voor deze training, vul dan het formulier hieronder in. Heb je nog vragen? Stel ze via het formulier, telefonisch of via e-mail.

Liever eerst kort contact

Altijd via e-mail of telefoon bereikbaar

Meer weten? Een vrijblijvende afspraak plannen of gewoon eens met ons van gedachten wisselen? Het kan allemaal. We gaan graag met je in gesprek!

Telefonisch zijn we bereikbaar via +31 (0)6 53 81 34 06 voor vragen of meer informatie. Via e-mail kun je ons ook altijd berichten op info@tripleblended.nl

Je kunt ook via onderstaande knop rechtstreeks een afspraak inplannen in onze agenda.

FAQ
Veelgestelde vragen

Heb je nog een aantal vragen, hiernaast vind je de meestgestelde. Kan je je antwoord hier niet vinden? Dan kun je altijd even bellen.